Åsarna fvo

Destination: Bergs kommun, Storsjöbygden.

Åsarna fvo bjuder på ett bra fiske med god tillgång på fisk i sina vattendrag. Här finns alla tänkbara fiskarter. Fiskeområdena är lättåtkomliga och populära för barnfamiljer. Området har fångstsäkra fiskevatten. I Hålen och på flera andra ställen kan du fiska med nästan 100% fångstgaranti såväl sommar som vinter.

Fiskemiljö inom Åsarna fvo

Ljungan och Fuan har gjort området välkänt i fiskekretsar. Totalt omfattar sträckan 3 mil. Fisket efter harr betraktas som mycket attraktivt men även stor öring förekommer i strömmarna. Åsarna FVOF förfogar över strömmande vatten Fuan, Ljungan, Herrvadströmmen och Jormenån. Sjöarna Hålen, Äldern och Lillnästeln där alla vatten är väldigt lättfiskade. Hålen och Lillnästeln tillhör de mer fiskrika sjöarna med abborre, gädda och mört.

Fisketider och fisketips för Åsarna fvo

I Hålen och på flera andra ställen kan du fiska med nästan 100% fångstgaranti såväl sommar som vinter.

Tillgänglighet inom Åsarna fvo

Båtar finns att hyra. Fiskekort finns att köpa hos Åsarna Skicenter, Vildmarkscafét Åsarna, Kolbacken stugor, Åsarna, Landéns Sport & Fritid, Svenstavik, samt online på fiskekort.se.

Åsarna fvo

Åsarna fvo

Drömfiske Jämtland Härjedalen

Drömfiske Jämtland Härjedalen är ett välkänt begrepp för många sportfiskare. De fiskevårdsområden som ingår tar ansvar för sina fiskevatten och anläggningarna håller den standard man kan förvänta sig av ett riktigt Drömfiske.

Drömfiske Jämtland Härjedalen innebär att du garanteras att det i varje specifikt fiskevatten utövas en aktiv fiske-/beståndsvård vilket borgar för ett långsiktigt hållbart fiske med god kvalité. I anslutning till de vatten som ingår i Drömfiske Jämtland Härjedalen finns guider, fiskeinformation och möjlighet att köpa fiskekort. De guider, boendeanläggningar och annan kringservice som ingår i Drömfiske har särskilda krav på sig när det gäller kunskap och service för att din fiskeupplevelse ska bli den allra bästa.

Åsarna fvo
Foto Drömfiske

Kontakt

Hitta hit

Aktuellt

Foto Drömfiske
Foto Drömfiske