Ekbergs Fiske & Fritid AB

Fiskeservice. Destination: Härjedalens kommun, Vemdalen

Ekbergs Fiske & Fritid är ett familjeföretag med unikt utbud av fiske-, fritids- och jaktprodukter. Välkommen till våra butiker i Vemdalen och Vemdalsskalet!

Vi är familjeföretaget med 25 års erfarenhet av fiskeprodukter och friluftsliv.

Vi är stolta över att säga att vi nu samlat på oss erfarenhet och kunskap ifrån fiskebranschen i över 25 år. Ekbergs Fiske och Fritid grundades nämligen år 1991, med en verksamhet som då var starkt inriktad på flugfiske, flugbindning och fiskeguidning. Vår verksamhet samt sortiment har sedan dess konstant breddats och utökats, och år 2011 invigde vi vår senaste utbyggnad av butiken, en helt ny jakt- och fiskeavdelning i två plan.

Brett sortiment inom fiske, fritid och jakt

Mitt i hjärtat av härliga Härjedalen, i skid- och vintersportmetropolen Vemdalen, hittar du Ekbergs Fiske och Fritid. I vår 600 m² stora butik, i två plan, kan vi erbjuda dig som kund ett av Norrlands bredaste sortiment av fiske, fritid och jaktprodukter. Hos oss hittar du alla ledande märken inom sportfiske och uteliv. Mitt i hjärtat av härliga Härjedalen, i skid- och vintersportmetropolen Vemdalen, hittar du Ekbergs Fiske och Fritid. I vår 600 m2 stora butik, i två plan, kan vi erbjuda dig som kund, ett av norrlands bredaste sortiment av fiske, fritid och jaktprodukter.

Fiskespön, beten och fiske­utrustning

Med våra 600 m² är vi på Ekbergs Fiske & Fritid en av Norrlands mest välsorterade fiskebutiker. Läget i Vemdalen gör att vi är omgivna av Härjedalens fantastiska fiskevatten! Hos oss hittar du ett noga utvalt och brett sortiment av fiskegrejer, från våra bästa leverantörer. Vill du provkasta ditt nya fiskespö innan du slår till, så är du välkommen ut på vår nyklippta gräsmatta (åtminstone stora delar av året). Vi har över 10 000 beten på vår gigantiska betesvägg. I vårt flugsortiment, finner du unika flugor, bundna här hos Ekbergs fiske & Fritid. Vår stora erfarenhet av fiske, kommer att göra det enkelt för dig som kund, att välja rätt bete för dagen.

Fisketips, fiskekort

Vi delar med oss av våra bästa fisketips! Här hos oss på Ekbergs Fiske & Fritid är kunden viktigast. Vi hjälper gärna till med att spola på ny lina. Naturligtvis har vi fiskekort och kartor, till de bästa fiskevattnen i Härjedalen och södra Jämtland.

Vi älskar att fiska. Kom in till oss i butiken så bjuder vi på våra bästa fisketips!

Övrig service

Vi på Ekbergs Fiske & Fritid är även ombud för Systembolaget och Bussgods samt att vi har turistinformation för Vemdalen By.

Öppettider hos Ekbergs Fiske & Fritid

Butiken i Vemdalens By Mån-Lör: 09.00–18.00

Butiken på Vemdalsskalet är öppen under säsong Fre-Sön 10-17, telefon 070-607 26 98

Välkommen in till oss – din fiskebutik i Vemdalen, Härjedalen!

Kontakt

Ekbergs Fiske & Fritid logo

Håvägen 8, 840 92 Vemdalen

0684-300 36

info@ekbergs.nu

Hitta hit

Aktuellt hos Ekbergs Fiske & Fritid