Fahlströms Fiskecenter

Stugor, fiskeservice. Destination: Krokoms kommun, Ansättfjällen, Hotagsbygden, Valsjöbyn

Fahlströms Fiskecenter erbjuder boende, uthyrning av båtar och fiskeutrustning, försäljning av bland annat fiskeredskap samt information om fisket i området. Vi har försäljning av pimpelflugor i många, häftiga färger. Våra stugor ligger nära fiskevatten där en av våra stugor är belägen mitt i byn, 100 m från Valsjön, där våra båtar också ligger. Den andra stugan ligger 7 km från byn efter vägen mot Vinklumpen och nära till ett flertal tjärnar.

Fahlströms Fiskecenter ligger i byn Valsjöbyn som är beläget 13 mil nordväst om Östersund. Byn ligger längs Fiskevägen, som sträcker sig mellan Krokom i Jämtlands län till Namsos vid norska kusten, med vacker utsikt över norska fjäll vid foten av Hotagsmassivet. Mest känd är Valsjöbyn för sina fantastiska fiskevatten men här finns även mycket att hämta för den natur- eller kultur-intresserade eller den som bara vill ha vackra vyer och mycket livsutrymme omkring sig. I byn finns flera vattenfall. Rengsfallet är det största och det som byn är mest stolt över.

Stugor hos Fahlströms Fiskecenter

Stuga i Valsjöbyn: 4-bäddar med kök, wc, dusch.

Stuga Vinklumpsvägen: 4-bäddar + 2 med enklare standard, vedspis, kylskåp, tc.

Aktiviteter hos Fahlströms Fiskecenter

Bra sommar och vinterfiske. På hemsidan för Hotagenkortet finns utförlig information om fiskekortet och karta över området.

Fiskeshop

Fiskeshopen hos Fahlströms Fiskecenter; här kan du köpa eller hyra utrustning till fisketuren, hyra båt i Valsjön samt i ett antal tjärnar, köpa fiskekort, köpa kioskvaror och souvenirer samt få information och fisketips. Hos oss kan du köpa det välkända fiskekortet Hotagenkortet, som ger dig tillgång till mer än 100 fiskevatten på ett kort.

I byn finns även matbutiken Valsjöbua som är ombud för Systembolaget, Apoteket, Posten, DHL, Svenska Spel, Bensin, Service & Infopoint samt kaffehörna inne och ute vid sommarsäsong.

Öppettider hos Fahlströms Fiskecenter

Måndag - fredag 10-18, lördag 10-14. Söndagar 10.00-14.00 (Juli månad) övriga tider stängt.

Foto Fahlströms Fiskecenter
Hyr stuga hos Fahlströms. Foto © Nina Fahlström.
Fin röding från Valsjöns fvo. Foto Urban Dimberg
Sportfiske vid Rengsfallet i Valsjöbyn. Foto Anders Lundin

Kontakt

Näset 4864

835 67 Valsjöbyn

Tel. 0645 716200

info@fahlstroms.nu

Hitta hit

Aktuellt hos Fahlströms

Vacker röding fångad i Hotagsbygden. Foto Kjell-Erik A
Vy i Hotagsbygden. Foto Mikael Nyberg