Gäddede Camping & Stugby

Campingplatser, stugor, bad. Destination: Strömsunds kommun, Frostviksfjällen

Gäddede Camping & Stugby  ligger centralt i Gäddede längs Vildmarksvägen.

Gäddede Camping & Stugby är en åretrunt öppen camping med både större och mindre stugor för självhushåll. Även ett antal enklare stugor för sommaruthyrning. Uppställningsplatser för husvagn/bil. Tempererat utomhusbad, minigolf med mera. Campingen har grillkök och InfoPoint där du får information om närområdet, Frostviken.

Gäddede Camping & Stugby ligger i Gäddede som är vackert inbäddat bland de jämtländska Frostviksfjällen och här kan man bo och trivas i en natt, en vecka, morgon som kväll, vår sommar höst och vinter. Här finns allt från fysiskt krävande aktiviteter, spänning, naturupplevelser och inte minst viktig återhämtning efter ett krävande arbete. Årstiden spelar ingen roll, något just för dig finns alltid att hitta. Vädret kan sätta begränsningar särskilt på vintern men när du minst anar det så slår vädret om och några timmar eller någon dags väntan kommer inte att spela någon roll för dig.

Boende på Gäddede Camping & Stugby

Till ett bra pris kan du boka modernt utrustade stugor som erbjuder hemmets fördelar och hotellets bekvämlighet eller om du så vill i ett enklare boende i våra campingstugor. Givetvis finns även campingplatser med och utan el. Ett eget Kabel-TV nät finns för våra lägenhetsstugor. Boende på campingen har tillgång till tvättstuga med torkskåp.

Service hos Gäddede Camping & Stugby

Pool, relax, kiosk

Campingen har delvis god tillgänglighet

Servicelokalen är anpassad för rullstol, finns även dusch och toalett.

Handikapparkering

Handikapptoalett

Tillgängligt för rullstol

Aktiviteter hos Gäddede Camping & Stugby

Här i det vackra Frostviken finns många aktiviter du kan välja på!

Här finns allt från fysiskt krävande aktiviteter, spänning, naturupplevelser och inte minst viktigt återhämtning efter ett krävande arbete. Årstiden spelar ingen roll, något just för dig finns alltid att hitta. Vädret kan sätta begränsningar särskilt på vintern men när du minst anar det så slår vädret om och några timmar eller någon dags väntan kommer inte att spela någon roll för dig.

Det finns många fiskevatten att välja på i vårt vackra Frostviken och Gäddede Camping & Stugby kan ge dig tips inför din fiskeupplevelse.

Det finns möjlighet att på 8-14 dagar paddla nerför Ströms Vattudal till Strömsund eller andra paddlingsäventyr.

Vi kan med stor säkerhet säga ATT Frostviken = Skoterlandet! Ett otroligt ställe för den som vill åka skoter i de flesta terrängförhållanden. Mer än 1000 km skoterleder. Om du inte vill ha med egen skoter eller inte har egen skoter så kan vi med hjälp av skoteruthyrare i Frostviken hjälpa dig att hyra skoter. I Gäddede kan du också finna världens största skoter.

En ridtur i Fjällen är alltid en spännade upplevelse.

Varför inte en vandring i vår vackra natur. Älgar, björn eller en tjädertupp. I Frostvikens fantastiska natur kan du hitta allt. En tur på fjället eller i fjällskogen, kanske med övernattning i en kåta, kan vara hur spännande som helst. Vi kan äta kolbulle på kvällen och koka kaffe över öppen eld.

Guidecentret VILSELEDAREN erbjuder mjuka och tuffa aktiviteter som under vintermånaderna bokas på Gäddede turistbyrå tel: 0672-105 00, t.ex. Korallgrottan, äventyr som firning i Hällingsåfallet, vandring till Bjurälven, viltspaning efter älg och björn, släktforskning, barnaktiviteter m.m.

Kontakt

Gäddede Camping & Stugby

Box 25

833 04 Gäddede

Besöksadress: Sagavägen 9, 833 61 Gäddede

Tel: 0672 100 35

info@gaddedecamping.com

Hitta hit

Aktuellt hos Gäddede Camping & Stugby