Skip to content

Tillfälligt meddelande - just nu är det problem med kontakten till Facebook för att visa våra medlemmars Facebooksidor och felsökning pågår.

Tillfälligt meddelande - just nu är det problem med kontakten till Facebook för att visa våra medlemmars Facebooksidor, felsökning pågår.

Drömfiskes INTEGRITETSPOLICY och BEHANDLING av PERSONUPPGIFTER

GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny EU-förordning som gäller från och med 25 maj 2018. Den nya förordningen ersätter PUL (Personuppgiftslagen). Nedan följer information om hur vi behandlar personuppgifter, cookies, säkerhet med mera.

PERSONUPPGIFTSANSVARIG:

Drömfiske Jämtland Härjedalen

Ordförande Gunnar Heibring
Hovden 4814
835 67 Valsjöbyn
Org.nr: 802499-0668
Tel. 070-296 59 87

info(snabela)dromfiske.com

Vår webbplatsadress är: https://www.dromfiske.com

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER:

Dina personuppgifter används för medlemsskap i föreningen Drömfiske Jämtland Härjedalen samt för att kunna besvara förfrågningar och för kommunikation. Uppgifterna hanteras även för att kommunicera erbjudanden, fakturering samt viktig information. Vi lämnar aldrig uppgifterna vidare till tredje part.

COOKIES:

På vår hemsida använder vi oss av cookies. En cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Vår sida använder cookies för att skilja på om sidans besökare är nya eller återkommande samt underlätta för besökaren att röra sig på hemsidan. Cookies är inte skadlig programvara och kan inte komma åt eller ändra någon annan data på din dator. De flesta webbläsare är från början inställda på att acceptera cookies. Det går att blockera cookies, antingen alla eller bara från specifika webbplatser. Detta medför dock att funktionaliteten på vissa sidor försämras eller att vissa funktioner inte är tillgängliga.

INBÄDDAT INNEHÅLL FRÅN ANDRA WEBBPLATSER:

Inlägg på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis väderdata, videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

MAILUTSKICK:

Ibland skickar vi ut information till våra medlemmar. Meddela oss på info(snabela)dromfiske.com om du vill bli avregistrerad från dessa utskick.

GOOGLE ANALYTICS:

Med Google Analytics får vi möjlighet att se hur besökarna använder vår hemsida. Vi kan exempelvis se vilka sidor som är mest besökta, vilka enheter våra besökare använder, vilken browser besökaren använder, och på så sätt kunna anpassa våra sidor. Vi kan även använda informationen vid felsökningar. Informationen kan inte spåras tillbaka till individer

Läs mer om hur Google använder olika cookies >

Läs mer om hur Google Analytics använder insamlad data >

VI HANTERAR FÖLJANDE UPPGIFTER:

Namn, adress, personnummer/organisationsnummer, telefonnummer, e-postadress.

HUR LÄNGE SPARAR VI DINA UPPGIFTER:

Vi spar dina uppgifter så länge vårt samarbete pågår.

DINA RÄTTIGHETER:

Du kan begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål. Du har rätt att avböja kommunikation från oss och kan göra så genom att:

- Kontakta oss via info(snabela)dromfiske.com

- Kontakta oss via info(snabela)dromfiske.com om du önskar en kopia av dina personliga uppgifter i vårt register.

HUR VI SKYDDAR UPPGIFTER OCH INFORMATION:

Vår hemsida har kryptering genom SSL, säkerhetscertifikat.

Personuppgifter förvaras i företagets dator som är lösenordsskyddad.

ÄNDRINGAR OCH TILLÄGG TILL VÅRA VILLKOR:

Om vi ändrar något av våra villkor uppdaterar vi informationen på denna sida.

Senast uppdaterad 16 januari 2019.

HAR DU FRÅGOR?

Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss på info(snabela)dromfiske.com

Scroll To Top