Jormvattnets Fiskecamp

Stugor, camping. Destination: Strömsunds kommun, Frostviksfjällen

Jormvattnets Fiskecamp ligger vid Jormsjön i Jormvattnet längs Vildmarksvägen, som leder till Stekenjokk och är en populär resväg för turister från hela Europa.

Här har man en fantastisk utsikt över bland andra Jormliklumpen, Storklumpen, Tvärlidklumpen, Raudekfjället och Jormlifjället.

Med sina 29 bäddar fördelade på 7 stugor, 19 platser med el för husvagnar och husbilar samt tältplatser erbjuder campingen plats till alla olika typer utav campare.

Boende på Jormvattnets Fiskecamp

Campingen har 29 bäddar fördelade på 7 stugor, 19 platser med el för husvagnar och husbilar samt tältplatser.

Service hos Jormvattnets Fiskecamp

På campingen finns följande service: samlingslokal med kök, servicebyggnader med kök och frysbox tvättstuga med torkrum, wc, dusch och bastu. Fiskrenseri med fiskrök, uteplats med grill och båtar med motor för uthyrning.

Reception med kioskvaror, fiskeutrustning och hemslöjd med mera.

Aktiviteter hos Jormvattnets Fiskecamp

Fisket är ju naturligtvis det primära och tack vare att fiskevårdsområdet bedriver ett aktivt och omfattande fiskevårdsarbete, kan vi erbjuda fina fiskeupplevelser här i Jorm. Ingår i Frostvikens gemensamma fiskekort.

Sommartid kan du hyra en av våra 17 båtar och bege dig ut på sjön för att ro långdrag eller kanske prova din lycka med trollingfiske.

Vi säljer fiskekort på länsstyrelsens marker samt Jormvattnets område. Vi hjälper också till med att ordna guidade fisketurer.

Det finns vandringsmöjligheter på leder i området, där du lätt tar dig till en skogstjärn. Med eller utan kastspö kan du njuta av den orörda naturen. Ta med dig hem en korg med svamp eller bär, eller kanske lockar det att bestiga någon av de många fjälltopparna för att njuta av utsikten. Hösttid besöks området av många småviltsjägare och fiskare, som nyttjar både lokala områden och vistas på renbetesfjällen.

Jormvattnets Fiskecamp ligger alldeles intill en skoterled som för dig ut på ett cirka 90 mil ledsystem i fantastiska Frostviksfjällen.

Vi är återförsäljare av småviltskort på renbetesfjället och arrangerar småviltsjakt på andra marker.

Vi är även Infopoint där vi kan lämna lite tips och information om närområdet Frostviken.

Kontakt

Logga Jormvattnets Fiskecamp

Jormvattnet 885

833 98 Gäddede

Tel: 0672 20100

info@jormvattnetsfiskecamp.se

Hitta hit

Aktuellt