Karlsnäset Fiskecamp & Boende

Stugor. Destination: Bräcke kommun, Hällesjö,

Karlsnäset Fiskecamp & Boende i Hällesjö ligger i östra Jämtland i vackra Hällesjö med utsikt över Trossjön. Det är centralt beläget och ligger 9,6 mil från Sundsvall, 10,6 mil från Östersund och 30,2 mil från Umeå.

Vi erbjuder ett boende i naturskönt område med fiskevatten "inpå knuten" med fantastiskt fiske året om.

I Hällesjö FVO kan du fiska i 70 sjöar och tjärnar samt åar och bäckar. Det finns ett fiske för alla där du kan fiska gädda, abborre, öring, harr, sik och brax men även ål och lake.

Boende med 8 bäddar och fullständig utrustning för självhushåll och bekvämligheter för en avkopplande upplevelse

Boende på Karlsnäset Fiskecamp & Boende i Hällesjö

Hus med nyrenoverad boendeyta på 240 m2. Består av 3 sovrum med totalt 8 bäddar, stort allrum med arbetsplats, TV, fiskebibliotek och sköna sittmöbler. Gemensamt kök utrustat med elspis, kyl, frys, mikrovågsugn och i övrigt fullständig utrustning för självhushåll.

Service och aktiviteter

I Hällesjö FVO finns fantastiska fiskemöjligheter för alla. Variationen på vatten är stor. Du kan åka båt genom de 4 sjöarna från Hällsjön till Lungsjön. Här har du stora möjligheter att få jättegäddor. Du har också chans att få en storöring. Vill du fiska ostört i en tjärn omgiven av gammelskog finns hur många som helst att välja på. Där finns ofta riktigt fin abborre. I Harsjön, Backsjön och Fröståstjärn planteras årligen öring, röding och regnbåge. Sjöarna ligger i fina skogsmiljöer. De är öppna både sommar och vinter. Vi har några åar med fint örings- och harrfiske.

Fiskekort - För boende på Karlsnäsets fiskecamp löses ett särskilt kort hos Sten Edvardsson vid ankomsten. Det gäller för alla fiskevatten och under hela vistelsen.

Foto Karlsnäsets Fiskecamp
Foto Karlsnäsets Fiskecamp

Kontakt

Karlsnäset 127

844 98 KÄLARNE

Sten Edvardsson tel. 070-570 04 76

Hitta hit

Foto Karlsnäsets Fiskecamp
Foto Karlsnäsets Fiskecamp
Foto Karlsnäset Fiskecamp & Boende
Foto Karlsnäset Fiskecamp & Boende
Foto Karlsnäset Fiskecamp & Boende
Foto Karlsnäset Fiskecamp & Boende