Rörvattnets Fiskecamp

Camping, restaurang, kiosk, stugor, båtuthyrning, uppställning för husvagnar/husbilar. Destination: Krokoms kommun, Ansättfjällen, Hotagsbygden, Rörvattnet

Rörvattnets Fiskecamp har öppet året runt. 30 husbil/husvagnsplatser med el finns. För tält finns massor av ledigt utrymme i ett separat område.

Rörvattnets Fiskecamp ligger i byn Rörvattnet, vid en avstickare från den legendariska Fiskevägen (väg 340) i Sverige. Fiskevägen är en idyllisk resväg mellan Krokom i Sverige och Namsos i Norge. Vägen bjuder på oändliga naturupplevelser, jakt- och fiskemöjligheter och går längs vackra fiskevatten och i Norge längs världskända laxälvar. Man passerar skogsbygd och fjällnatur i Krokom och Lierne via frodiga dalar i Grong och Overhalla till fjord- och kustlandskap i Namsos. Varje område har sina specialiteter och egenheter, men gemensamt för alla är att de har någotatt erbjuda dem som uppskattar vacker natur och inte minst fiske.

Fisket hos Rörvattnets Fiskecamp kan upplevas antingen från båt eller från land, i en stilla tjärn, på en sjö eller vid en brusande fors.

Boende på Rörvattnets Fiskecamp

Stugor 1, 2, 3 och 4 är identiskt utrustade: Stuga för 4 personer med elvärme, vatten, kylskåp och kokplattor. Stugan är möblerad med två våningssängar. Den har ett matbord med fyra stolar och en TV. Dusch och toalett finns i det gemensamma servicehuset.

Stuga 5: Stuga för 6 personer med fullt utrustat kök, matbord och TV i vardagsrummet. Ett badrum med dusch och toalett. Sovrum 1 med en våningssäng, Sovrum 2 med två våningssängar. Huset värms med elvärme.

Stuga 6: Stuga för 8 personer med fullt utrustat kök, matbord och TV i vardagsrummet. Ett badrum med toalett. Rum 1 med en våningssäng, Sovrum 2 med två våningssängar. Sovrum 3 med en dubbelsäng. Huset värms med elvärme.

Servicebyggnaden erbjuder kök, duschar, toaletter, torkrum, frys

Service hos Rörvattnets Fiskecamp

Restaurang öppet året runt. Vi serverar närproducerat livsmedel.

Du kan hitta fiskeredskap, fiskekort och information i receptionen.

Vedeldad badtunna/sauna att hyra, put & take fiske, fiskekort och

maggot/mask kan du såklart också köpa på campingen.

Kanoter och båtar - även med motorer finns att hyra.

Aktiviteter hos Rörvattnets Fiskecamp

Bra sommar och vinterfiske. Cross Country Ski, Skoter Safari, Bushcraft, Kanoting, Wellness och mycket mer. Skoterleder till ett 30-tal vatten. På hemsidan för Hotagenkortet finns utförlig information om fiskekortet och karta över området.

Foto Rörvattnets Fiskecamp
Foto Rörvattnets Fiskecamp

Kontakt

Rörvattnet 401

835 63 Föllinge

Tel. 070 245 53 31

info(a)rorvattnetsfiskecamp.eu

Hitta hit

Aktuellt

Foto Rörvattnets Fiskecamp