Strapatser i Funäsdalen

Boende, grupp & konferens, jakt &fiske, äventyr. Destination Härjedalens kommun, Funäsfjällen, Funäsdalen

Strapatser i Funäsdalen är ett lokalt familjeföretag bildat 1998. Jakt och fiske är en stor del i utbudet men Strapatser erbjuder även andra aktiviteter och upplevelser.

Boende hos Strapatser i Funäsdalen

Fjällbäcken Grupp- och konferens. Vår anläggning och dröm Fjällbäcken lodge ligger vid kalfjällets rand 800 möh. ovanför Bruksvallarna. Sätern/fäbodvallen består av en stor timrad anläggning på 600 kvm. På anläggningen tar vi emot en grupp i taget. 5-35 personer på hel eller halvpension.

Service hos Strapatser i Funäsdalen

Äta - En 4-rätters gourmetmiddag med råvaror från trakten eller en god lunch ute till fjälls? Vi erbjuder er en smakupplevelse där du vill.

Bada & Basta - Med utsikt över fjäll och dal finns det plats för upp till 30 personer att bada och basta i vedeldad bastu och Jaccuzi's.

Bo - Gör boendet till en upplevelse är vårt motto. Egen kock och serveringspersonal, guider och gemyt garanterar upplevelsen. På Fjällbäcken finns det plats för 5 upp till 35 personer. Halv eller helpension, vedeldad bastu, Jaccuzi's och aktiviteter.

Guidningar - Vi kan visa er fiske i ordets rätta bemärkelse i annars stängda vatten.

Aktiviteter hos Strapatser i Funäsdalen

Fisket vi erbjuder är något extra. Tillsammans med närliggande samebyar har vi möjlighet att guida er till riktiga vatten med stor-harr (61 cm är vårt rekord hittills), grov öring, (3 kg) eller röding 6.3 kg). Vi har ett exklusivt tillstånd att ta med ett fåtal fiskare i dessa makalösa vatten.  Vi har något unikt kan vi lova.

Förutom jakt och fiske erbjuder vi många andra aktiviteter som kanotsafari, toppturer, naturupplevelser, klippklättring, forspaddling, forskajak, kanotsafari, mountainbiketurer, konferensaktiviteter och mycket mer. Vi kan öppna en ny värld för er.

Kontakt

Stapatser i Funäsdalen logo

Svegsvägen 16

840 95 Funäsdalen

Tel: 0684 21121 // 070 3730966

info@strapatser.nu

Hitta hit

Aktuellt:

Ladda fler >