Valsjöbyns Fiskecamp

Camping, stugor, båtar och paddelbrädor för uthyrning, uppställning för husvagnar/ husbilar. Destination: Krokoms kommun, Ansättfjällen, Hotagsbygden, Valsjöbyn.

Valsjöbyns Fiskecamp ligger fantastiskt placerad på en udde med Valsjön som ramar in båda sidorna. Fiskevägen (väg 340) passerar genom Valsjöbyn, där affär och drivmedel finns att tillgå. Ett välsorterat bygg och fiskecenter med ett stort utbud av fisketillbehör finner ni 500 meter från Valsjöbyns Fiskecamp. Några hundra meter åt andra hållet ligger Rengsfallet med dess forsande vatten som bjuder in till fina semesterbilder och sagolikt fiske. Med Hotagenkortet erbjuds över 100 öring- och rödingvatten på ett fiskekort.

Valsjöbyn är väl värt ett besök! Här finner ni mycket fina och väl underhållna skoterleder och storslagen natur. Fjällvandra längs utstakade leder och slå läger vid ett vindskydd. Plocka svamp och bär i mängder. Stressa av och låt den orörda naturen fylla er med ny energi.

För den jaktintresserade finns möjlighet för småviltsjakt och även begränsad tillgång till storviltsjakt.

Boende på Valsjöbyns Fiskecamp

Valsjöbyns Fiskecamp har från och med 2021 även öppet på vintersäsongen. Incheckning dygnet runt för förbokade gäster. Vi erbjuder boende i stuga med 4 bäddar, med eller utan kök & badrum.

Ställplatser med el finns att tillgå både sommar som vinter.

Valsjöbyns Fiskecamp, fisketur vid Rengsfallet i Valsjöbyn
Valsjöbyns Fiskecamp, servicehuset med sittplatser
Valsjöbyns Fiskecamp mindre stuga 4-bädds

Kontakt

Valsjöbyns Fiskecamp
Näset 4888
835 67 Valsjöbyn
Tel: 070-6534373 och 070-7482421

Hitta hit

Aktuellt