AKTUELLT


Drömfiske Jämtland Härjedalen
Drömfiske Jämtland Härjedalen12/03/2020 @ 11:55

På inrådan av Folkhälsomyndigheten, har regeringen idag fattat beslut om att allmänna sammankomster med mer än 500 personer stoppas tills vidare. Det betyder att Sportfiskemässan inte kommer att genomföras som planerat den 20-22 mars 2020.
Vi på Easyfairs, kommer så fort som möjligt att ta kontakt med er som är bokade utställare på Sportfiskemässan för att hitta konstruktiva lösningar i den uppkomna situationen. För dig som köpt biljett till Sportfiskemässan, är du välkommen att kontakta Stockholmsmässan för återbetalning.

Easyfairs beklagar att vi behöver ta det här beslutet i en situation som ligger utanför vår kontroll, men säkerheten för våra besökare, utställare, partners och medarbetare är alltid vår högsta prioritet.

Vi återkommer med mer information inom kort.

Drömfiske Jämtland Härjedalen
Drömfiske Jämtland Härjedalen06/03/2020 @ 6:29

Rörvattnets FiskeCamp som är medlem i Drömfiske Jämtland Härjedalen, ligger i byn Rörvattnet, vid en avstickare från den legendariska Fiskevägen (väg 340). Här finns camping, restaurang, kiosk, stugor, båtuthyrning, uppställning för husvagnar/husbilar och på vintern även skoteruthyrning.

Drömfiske Jämtland Härjedalen
Drömfiske Jämtland Härjedalen17/02/2020 @ 15:10

Vår medlem Strapatser Äventyr & upplevelser Funäsfjällen bjuder på upplevelser inom jakt och fiske men erbjuder även andra aktiviteter och upplevelser samt boende. Läs mer om Strapatser i vår hemsida

Drömfiske Jämtland Härjedalen
Drömfiske Jämtland Härjedalen06/02/2020 @ 18:13

Bruksvallarnas kfo ligger i Bruksvallarna i västra Härjedalen. Inom Bruksvallarnas kfo finns i huvudsak fjällbjörkskogsmiljö, men även rent kalfjäll.

För familjer rekommenderas Ljusnans nedre del, Mittåns övre del, Messmörtjärn samt tjärnarna väster Mittådalsvägen.

Drömfiske Jämtland Härjedalen
Drömfiske Jämtland Härjedalen21/01/2020 @ 18:13

Ligger du i startgroparna för planering av sommarens sportfiske på gädda? Vi har fått in fina bilder från Karlsnäset fiskecamp på lyckade fighter med storgäddan.
Karlsnäset Fiskecamp ligger i östra Jämtland i vackra Hällesjö med utsikt över Trossjön.
Mer om Karlsnäset Fiskecamp och andra bra platser för gäddfiske och annat sportfiske kan du läsa om på vår hemsida dromfiske.com

Drömfiske Jämtland Härjedalen
Drömfiske Jämtland Härjedalen25/11/2019 @ 17:45

Bodsjöns fvo förvaltar fiskevården i sjöarna Bodsjön, Pån, Fageråssjön, Vaxsjön, Mellsjön, Djupsjön och Sjulsjöarna samt ett 30-tal tjärnar. Den berömda Herrevadströmmen ingår i området, samt dessutom åarna Vålesån, Kilån, Orrboån, Bodsjöbyån samt några ytterligare åar och bäckar.

Området ligger ca 5 mil sydost om Östersund och ca 3-5 mil väster om Bräcke

Ladda fler >