Klövsjö Vemdalen Äventyr & Konferens

Fiske, guidade turer, hundspann, skoter. Destination: Härjedalens kommun, Vemdalen, Klövsjö

Klövsjö Vemdalen Äventyr och Konferens erbjuder ett brett sortiment av aktiviteter. Vi arbetar i hela området för destination Vemdalen. Planerar du en konferens, kurs, kickoff eller en resa med fiskeinslag kontakta Klövsjö Vemdalen Äventyr och Konferens.

Planerar du en konferens, kurs, kickoff eller en resa, kontakta oss. Våra program är något extra som kommer att ge er något att minnas som en färgklick i livet och ge er inspiration för framtiden. Vi fixar allt som ni vill att vi ska fixa åt er, resan tur och retur, boendet, konferensen och upplevelsen, så att ni har möjligheten att njuta av er vistelse hos oss. Genom ett unikt samarbete mellan områdets olika aktörer har vi nöjet att erbjuda er ett fantastiskt brett utbud som vi hoppas ska tilltala er liten som stor.

Våra lokala och kunniga guider har många års erfarenhet av områdets fantastiska natur och dess förutsättningar. Massor av trygghet och kunskap finns i detta fantastiska gäng.

Exempel på vårt utbud för den fiskeintresserade:

Exklusivt fiske med samisk guide: Dessa vatten är normalt reserverade för samebyns medlemmar, men här har du en chans till exklusivt röding- och öringsfiske i dessa fantastiska fjällvatten, sex km från närmaste väg.

Flugfiske-äventyr: Området erbjuder spännande fiske i lättillgängliga sjöar, tjärnar och vattendrag. Allt vackert inbäddat i skog, vildmark och fjällnatur. Vår guide ger dig värdefull hjälp och råd för en lyckad fiskedag.

Trolling-äventyr: Vår fiskeguide tar dig med på oförglömliga 1,5 dagars trolling på sjön Klövsjö. Här kan du fånga storgäddor upp till 10 kg, men även ha chans på röding, sik, harr och abborre.

Övriga aktiviteter: klippklättring, ridning, cykeläventyr, kanotsafari, björnsafari, fiske, guidade fjällvandringar, guidade turer för olika vilda djur och fiske. Vintertid: hundspann, skoterturer, vesselturer, ridning m.m. Företaget har också uthyrning av utrustning för fjälläventyr, cyklar, kanoter och båtar. Arrangemang och äventyr för privatpersoner, grupper och företag.

Foto Michael Ärfström
Foto Michael Ärfström

Kontakt

Logga Klövsjö Vemdalen Äventyr & Konferens

Karlladuvägen 8

845 97 Klövsjö

Telefon: 070 6751694

Vinter kontor/bokning på Vemdalsskalets Torg

info@aventyrokonferens.se

Hitta hitAktuellt